Serbialaispelaaja Aleksandar Kolarovin mielestä Manchester City on Valioliigan paras joukkue, vaikka se on sarjataulukossa peräti 15 pistettä mestaruuden jo varmistanutta Chelseata perässä.

– Jos meidän seurassamme ei voita pokaaleita, kausi ei luultavasti ole loistava, mutta olemme kehittyneet paljon. Tämän seuran päätavoite on voittaa kotimaisia pokaaleita ja tietenkin Mestarien liiga, Kolarov toteaa Sky Sportsin haastattelussa.

– Olemme nyt paljon parempi joukkue kuin kauden alussa. Voitamme jälleen pokaaleita, ja olen varma siitä, että voitamme. Olemme selvästi paras joukkue liigassa.

Cityn luotsi Pep Guardiola jää ilman pokaalia ensimmäistä kertaa valmennusuransa aikana. Kolarov sanoo Guardiolan olevan kuitenkin paras valmentaja, jonka hän on jalkapalloilijana kohdannut.

– Emme voittaneet mestaruutta, mutta olemme kehittyneet paljon pelaajina ja joukkueena Pepin alaisuudessa. Olen lähes 32-vuotias, ja minun mielestäni hän on paras valmentaja, jonka kanssa olen tehnyt töitä, hän korostaa.

Emme voittaneet mestaruutta, mutta olemme kehittyneet paljon pelaajina ja joukkueena Pepin alaisuudessa.

– Niitä asioita, joita on tapahtunut tällä kaudella, ei voi tapahtua ensi kaudella.

Sarjakolmonen City kohtaa sunnuntain päätöskierroksella Watfordin vieraskentällä. Tavoitteena on varmistaa paikka ensi kauden Mestarien liigaan.

– Se on samanlainen normaali paine, joka meillä on ennen jokaista ottelua – eikä johdu viimeisestä pelistä. Seurassamme jokaisesta pelistä odotetaan voittoa. Keskitymme siihen, että voitamme pelin ja päädymme kolmossijalle.