Everton-luotsi Ronald Koeman ei usko Romelu Lukakun lähdön olevan seuralle maailman loppu. 24-vuotiaan Belgian maajoukkuehyökkääjän sopimus Toffeesin kanssa päättyy kesällä 2019, eikä tähti ole toistaiseksi ollut halukas jatkon solmimiseen.

Koeman muistelikin omalta pelaajauraltaan maanmiehensä Ruud Gullitin menettämistä ja käytti sitä Daily Mailin haastattelussa vertauksensa Lukakun tilanteeseen.

– Omalla urallani menetimme PSV:ssä Gullitin ja kaikki olivat peloissaan. Hankimme kuitenkin muita uusia pelaajia ja voitimme vuonna 1988 mestaruuden ja Euro Cupin. Tottakai sitä haluaa pitää parhaan maalintekijänsä, mutta samalla pitää ajatella tuottavuutta. En aio kuitenkaan puhua siitä mitä tapahtuu, jos hän ei jää tänne ensi kaudeksi, Koeman kommentoi.

Lukakulla on vielä kaksi vuotta sopimustaan jäljellä. Koeman ei sulje pois myöskään 24 maalia tällä kaudella viimeistelleen belgin jäämistä seuraan.

– Odotan hänen jäävän. En ole toistaiseksi kuullut seurajohdolta kenenkään seuran kysyvän Lukakusta, hollantilainen totesi.