Manchester United ja Manchester City lahjoittavat yhdessä 1,18 miljoonaa euroa Manchesterin terroiskujen uhreille. Rahasto kerättiin 22 Manchester Arenan itsemurhapommituksessa kuolleelle ja 64 loukkaantuneelle.

– Olemme nöyrtyneet Manchesterin kaupungin antaman yhteenkuuluvuuden voiman edessä. Molempien seurojen toiveena on, että lahjoitus auttaa niitä joihin iskut vaikuttivat ja palvelee myös symbolina Manchesterin vahvasta hengestä, Cityn puheenjohtaja Khaldoon Al Mubarak kommentoi BBC:lle.

– On oikein, että me annamme vastauksemme tähän tragediaan, Unitedin toimitusjohtaja Ed Woodward lisäsi.

Kaupungin pormestarin tukema hätävarasto kerättiin yhdessä Britannian punaisen ristin kanssa iskussa kuolleiden perheitä. Manchesterin seurojen rahoituksen myötä rahastoon kasattu nyt yli 3,5 miljoonaa euroa.