Englannin entisen huippuhyökkääjän Gary Linekerin mielestä maajoukkue on löytänyt uudet talismaaninsa. Lineker uskoo Harry Kanen ja Marcus Rashfordin olevan uudet Cristiano Ronaldo ja Paul Gascoigne.

23-vuotias Kane voitti juuri toisen peräkkäisen maalikuninkuutensa tehtyään 29 maalia Tottenhamin paidassa Valioliigassa. 19-vuotias Rashford on puolestaan noussut nuoresta iästään huolimatta Manchester Unitedin avauksen runkopelaajaksi.

– Katsokaa Rashfordia. Hän antaa vapaapotkuja ennen Zlatan Ibrahimovicia ja Paul Pogbaa. Myös Gazza teki samaa. Kane ei välitä mistään. Hän laukoo mistä vaan. Hän on kuin Cristiano Ronaldo En vertaa häntä Ronaldoon. Kanella on kuitenkin se röyhkeys, joka parhailta vaaditaan, Lineker kehui The Timesille.

Sekä Kane että Rashford nimettiin tällä viikolla Englannin maajoukkueryhmään. Molemmat ovat seuraavan kehissä kesäkuun MM-karsintaottelussa Skotlantia vastaan.