Manchester Cityn puheenjohtaja Khaldoon al-Mubarak vakuuttaa, että seura ei aio luopua joukkueelle vuosien varrella lukuisia maaleja paukutelleesta Sergio Agüerosta. Agüeron penkitys Gabriel Jesusin saapumisen jälkeen nostatti spekulaatioita argentiinalaisen lähdöstä, mutta al-Mubarakin mukaan ne voi kuitata höpinöinä.

– Agüero jää ilman muuta tänne. Siitä ei ole ikinä ollut mitään epäselvyyttä. Olen lukenut aiheesta paljon spekulaatioita, mutta ne ovat älyttömiä, al-Mubarak sanoi Cityn kotisivujen haastattelussa.

– Sergio Agüero on yksi maailman parhaista pelaajista. Me olemme joukkue, joka tavoittelee voittoa kaikissa kilpailuissa. Siksi Sergio Agüeron kuuluminen kokoonpanoomme on ehdottoman tärkeää.

Al-Mubarak välitti samassa yhteydessä suuren kunnioituksensa West Hamiin siirtynyttä Pablo Zabaletaa kohtaan. Agüeron maanmies hyvästeli Cityn yhdeksän kauden jälkeen, mutta seuran nokkamiehen mukaan Zabaleta on koska tahansa tervetullut takaisin.

– Sanoin Pablolle, että hän on osa City-perhettä ja tulee aina olemaankin. Hän on ollut uskollinen pelaaja ja hänellä on aina paikka joukossamme.

– Toivon, että hän tavoittelee valmentajauraa, sillä hänestä voi tulla jonain päivänä loistava manageri. Kun Pablo joskus panee nappikset naulaan, toivon että hän palaa meille jossain roolissa.

– Minulle Pablo Zabaleta edustaa Manchester Cityn syvintä olemusta. Hän on taistelija, enkä ikinä unohda hänen maaliaan Romaa vastaan. Kun hän suuteli seuran logoa, tiesin sen tulevan sydämestä. Jos kokoopanossamme voisi olla 25 Pabloa, me voittaisimme kaiken.