Manchester Unitedin kerrottiin tavoitelleen Benfican puolustaja Victor Lindelöfiä erittäin aktiivisesti tammikuun siirtoikkunan aikana. Tuolloin kauppa jäi hieman yllättäenkin tekemättä, mutta nyt Goal uutisoi, että osapuolet ovat erittäin lähellä sopimusta.

22-vuotias ruotsalaistoppari tulee arvioiden mukaan maksamaan manchesterilaisseuralle noin 50 miljoonan puntaa (57 miljoonaa euroa). Alle 21-vuotiaiden EM-kultaa voittanut Lindelöf on edustanut portugalilaisseuraa jo vuodesta 2012 asti.

Lindelöf ei ole lähteen tietojen mukaan ainoa Benfica-pelaaja, joka on matkalla Man Unitediin. Oikean laitapuolustajan tontilla viihtyvän 23-vuotiaan Nélson Semedon kerrotaan myös olevan José Mourinhon ostoslistalla. Portugalin maajoukkuepuolustaja toisi lisää leveyttä Manchester Unitedin alakertaan.

Viime kauden lopussa puolustuspään loukkaantumiset söivät paljon joukkueen terävyyttä ja laajemmalla materiaalilla pyritään välttämään samaa tilannetta syntymästä ensi kaudella uudestaan.

Benfican presidentin Luis Filipe Vieiran uutisoidaan saapuvan torstain aikana Englantiin, jossa hän tapaa manchesterilaisseuran edustajat. Osapuolten on tarkoituksena sopia siirron yksityiskohdat seurojen väliltä kuntoon, minkä seurauksena Man United voisi alkaa käymään avoimesti keskustelua sekä Lindelöfin että Semeidon kanssa henkilökohtaisista ehdoista.