Valioliiga saa kentän laidalle ensi kaudella uusvanhan huippunimen, kun espanjalainen Rafael Benítez nosti Newcastlen pääsarjaan. Benítez valmensi Liverpoolia vuosina 2004-2010 kuuden kauden ajan, eli pidempään kuin mitään muuta seuraa uransa aikana. Meriittilistalle Liverpoolissa kirjattiin Mestarien liigan voitto sekä FA Cupin kuninkuus.

Benítezin kuudesta Liverpool-kaudesta viidellä viimeisellä joukkueen selkeä ykkösmaalivahti oli managerin maanmies Pepe Reina. Reina pelasi Liverpoolissa kaikkiaan kahdeksan kautta ennen kuin seura lainasi hänet Napoliin nuoren Simon Mignoletin tieltä kesällä 2013. Napolissa Reina pääsi jälleen pelaamaan vanhan tuttunsa Benítezin alaisuudessa.

Nyt Benítez on paljastanut espanjalaiselle AS:lle, että hän toivoisi pääsevänsä tekemään yhteistyötä Reinan kanssa vielä kolmannessakin seurassa. 34-vuotias Reina pelaa edelleen Napolissa, ja miehen sopimusta on vielä kauden verran jäljellä.

– Minulla on suurenmoinen suhde Reinan kanssa ja hän on loistava maalivahti. Pepe on mahtava pelaaja ja ennen kaikkea johtaja pukukopissa, Benítez kehaisi entistä suojattiaan.

– Kaipasimme Reinaa Napolissa sinä vuonna, kun hän pelasi Bayern Münchenissä. Hän on käänteentekevä pelaaja niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.

– Jos Reina lähtee Napolista, niin ottaisin hänet Newcastleen. Kunnioitan suuresti Napolia ja hän on sen seuran listoilla. Meidän pitää siis olla rauhallisia ja keskustella seuran kanssa, Benítez totesi maltillisesti.

Reinan siirtokorvauksen suuruudeksi AS arvioi 4,6 miljoonaa euroa.