Suomalaispuolustaja Daniel O’Shaughnessy on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen seuransa Cheltenham Townin kanssa. Cheltenham pelaa Englannin neljänneksi korkeimmalla tasolla Kakkosliigassa.

Päättynyt kausi oli joukkueelle vaikea, sillä se sijoittui sarjassa sijalle 21 ja keräsi vain neljä pistettä sarjasta pudonnutta Hartlepoolia enemmän. O’Shaughnessy henkilökohtaisesti onnistui hyvin, sillä hän nautti koko kauden ajan valmennusjohdon luottamusta ja teki puolustajanpaikaltaan neljä maalia 36 ottelussa.

– Olen hyvin iloinen tehtyäni jatkosopimuksen Cheltenhamin kanssa. On mukavaa, että valmennusjohto uskoo minuun, enkä malta odottaa seuraavan kauden alkamista, O’Shaughnessy kommentoi sopimusta Cheltenhamin kotisivuilla.

Syyskuussa 23 vuotta täyttävä puolustaja on kotoisin Riihimäeltä. Juniorivuosinaan hän pelasi Hongassa ja HJK:ssa, kunnes siirtyi 17-vuotiaana ranskalaiseen Metziin vuonna 2012. Metzistä tie vei Brentfordin, Braintreen ja tanskalaisen Midtjyllandin kautta Cheltenhamiin, johon O’Shaughnessy siirtyi viime heinäkuussa.

– Dan esiintyi viime kaudella ajoittain loistavasti, mutta oli epäonninen loukkaantumisten kanssa. Siksi hän joutui loppukaudesta vähän sivuraiteille, manageri Gary Johnson selvitti.

– O’Shaughnessy on erittäin lahjakas ja hänen pitkä sivurajaheittonsa on ei-niin-salainen ase. Uskon vakaasti, että näemme häneltä vieläkin parempaa tulevalla kaudella.

Puolustuksen keskellä tai laidalla pelaamaan pystyvä O’Shaughnessy pelasi kaikissa Suomen juniorimaajoukkueissa. A-maajoukkueessa hän on pelannut kaksi ottelua, tammikuussa 2016 Ruotsia ja Islantia vastaan.