Manchester City vahvisti juuri verkkosivuillaan hankkineensa Benfica-vahti Edersonin. Vahdin City-sopimus kestää viisi vuotta. Osapuolet allekirjoittivat juuri työsopimuksen Englannissa.

City maksoi Edersonista Benficalle 40 miljoonaa euroa. 23-vuotias brasilialaisvahti edusti Benfican edustusjoukkuetta kahden vuoden ajan voittaen kummallakin kaudella sarjamestaruuden.

– Tykkään kaikesta Cityssä. Tämä on suuri seura ja Valioliiga on uskomaton sarja. Olen aina unelmoinut pelaavani Englannissa ja nyt teen unelmastani totta. Cityllä on loistava joukkue kasassa ja mielestäni heidän päättynyt kausi oli hyvä. Meidän pitää keskittyä tulevalla kaudella, jotta voimme voittaa pokaaleita, totesi joukkueen uusi vahti Cityn verkkosivuilla.

Pep Guardiolan aikana City on kasvamassa entistä suuremmaksi seuraksi. Hän rakentaa Citystä nuorempaa joukkuetta ja kyseiset syyt olivat tärkeitä minulle.

Manchester City ei jatkanut Willy Caballeron sopimusta ja Claudio Bravo jäänee seuraan kakkosvahdin rooliin, joten Edersonille on kaavailtu välittömästi ykkösmaalivahdin paikkaa – kuten odottaa saattoi.