Paikallislehti Manchester Evening Newsin mukaan Manchester Unitedilla on tänä kesänä käytössä jopa 200 miljoonaa puntaa eli vajaat 230 miljoonaa euroa pelaajahankintoja varten.

Seurapomo Ed Woodward on kohdannut siirtomarkkinoilla merkittävän ongelman – etenkin pyrkiessään vahvistamaan Unitedin hyökkäysosastoa.

Seura oli valmis latomaan pöytään jättisumman Atlético Madridin Antoine Griezmannin tuomiseksi Old Traffordille, mutta tuo siirto näyttää nyt epätodennäköiseltä.

– Sen jälkeen kun hän on siirtänyt huomionsa kohti perinteistä ysipaikan pelaajaa, Woodward on kohdannut tyrmistyttäviä hinta-arvioita pelaajista, joilla on vain murto-osa Griezmannin kokemuksesta, lehti kirjoittaa.

Esimerkiksi Everton pyytää 100 miljoonaa puntaa Romelu Lukakusta, joka ei ole pelannut vielä otteluakaan Mestarien liigassa. Torinon Andrea Belottin ulosostohinta puolestaan olisi 87 miljoonaa puntaa.

Unitedin ykköskohteen on kerrottu olevan Real Madridin Álvaro Morata, josta voisi joutua pulittamaan noin 70 miljoonaa puntaa. Woodward pyrkii nyt neuvottelemaan hintapyyntöä alaspäin.

Takaisin Valioliigan kärkikahinoihin mielivä seura on halukas hankkimaan myös laiturin, puolustavan keskikenttäpelaajan ja topparin.

Tähän mennessä Woodward on omalla aikakaudellaan käyttänyt Old Traffordilla vajaat 470 miljoonaa puntaa pelaajahankintoihin. Toistaiseksi on tullut sekä osumia että huteja.