Benfican toppari Victor Lindelöf, 22, on siirtymässä Manchester Unitediin. Englantilaisseura vahvistaa asian verkkosivuillaan.

Ruotsalaislehti Aftonbladet kertoi aiemmin lauantaina, että Ruotsin maajoukkueen mukana oleva Lindelöf matkustaa Englantiin 13. kesäkuuta pelattavan Norja-ottelun jälkeen.

Pelaajan on määrä käydä Unitedin lääkärintarkastuksessa, joka vie normaalisti yhden päivän. Sen jälkeen osapuolet sopivat sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Siirtosumma voi arvioiden mukaan nousta jopa 45 miljoonaan euroon. Lindelöfin siirtymisestä Old Traffordille oli huhuja jo tammikuun siirtoikkunan aikana.

– Se ei ole huono hinta puolustajasta maailman jalkapallossa. Benfica on varmasti asettanut korkean hinnan, jos he aikovat myydä hänet. Jos hänet myydään sillä hinnalla, siitä tulee yksi Ruotsin jalkapallon suurimmista kaupoista, agentti Hasan Cetinkaya toteaa.

Manchester United

@ManUtd
We are pleased to announce we have reached agreement with Benfica for the transfer of Victor Lindelof. More: manutd.co/IJ #MUFC