Chelsea-hyökkääjä Diego Costa varmisti viime viikolla lähtevänsä lontoolaisseurasta tämän kesän aikana. 28-vuotias espanjalaiskärki kertoi saaneensa Blues-manageri Antonio Contelta tekstiviestin, jonka mukaan pelaaja ei enää kuulu hänen ensi kauden suunnitelmiinsa.

Costa on lähtönsä jälkeen vahvistanut olevansa kiinnostunut palaamaan Atlético Madridiin. La Liga -seura on kuitenkin talveen saakka siirtopannan alla, eikä voi rekisteröidä uusia pelaajia tämän kesän siirtoikkunan aikana. Chelsea-miehen korkea palkka (200 000 puntaa viikossa) on myös iso haaste espanjalaisseuralle, kertoo London Evening Standard.

Costa itse kertoi mahdollisesta suunnitelmasta mennä syyskaudeksi lainalle, minkä jälkeen Atlético voisi ostaa hänet.

– Atléticoon siirtyminen ei merkitse sitä, ettenkö voisi pelata syyskaudella, kertoi Costa lehdistölle eilisillan Makedonia-ottelun jälkeen.

– Voisin pelata lainalla syyskauden ja palata tammikuuksi Atléticoon, sillä kaikkein tärkeintä on peliaika MM-kisojen vuoksi. Rakastaisin pelata Atléticossa ja nyt pitää vain odottaa. Suljen Kiinaan siirtymisen pois. Olen vielä Chelsean pelaaja ja he päättävät tulevaisuudestani, mutta Atlético on loistava vaihtoehto.

Diego Costan ensimmäisen puoliajan maali ratkaisi Espanjalle tiukan 2-1-voiton Makedoniasta eilisiltana. Costa on tehnyt MM-karsintojen kuudessa ottelussa nyt viisi maalia.