Everton suunnittelee kahden mielenkiintoisen hankinnan tekemistä. The Guardian kertoo, että seura neuvottelee parhaillaan Málagan Sandro Ramírezin ja Ajaxin Davy Klaassenin kanssa.

Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa pelaava Sandro nähtiin Liverpoolissa sunnuntaina. Guardianin tietojen mukaan hyökkääjän siirrosta saatetaan tiedottaa tämän viikon aikana. Kyse on potentiaalisesti erinomaisen hinta-laatusuhteen hankinnasta. Sandron sopimuksessa on kuuden miljoonan euron ulosostopykälä. Se on matala hinta 21-vuotiaasta pelaajasta, joka iski viime La Liga -kaudella tehot 14+5.

Klaassen ei ole ihan niin edullinen tapaus. Ajax haluaa kapteenistaan tiettävästi noin 25 miljoonaa puntaa (29 miljoonaa euroa). 24-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja tahkosi viime kaudella peräti 50 ottelua, joissa tehojakin (20+14) syntyi mukavasti. Hollannin A-maajoukkueessa mies on pelannut 14 ottelua.

Sandron ja Klaassenin saapuminen Goodison Parkilla tietäisi yhä vahvemmin sitä, että Romelu Lukaku ja Ross Barkley siirtyvät muihin maisemiin.