Espanjalaisseura Sevilla aikoo tuoda Espanjaan Manchester Cityn espanjalaislaiturit 31-vuotiaan Jesús Navasin ja 30-vuotiaan Noliton. Seuran puheenjohtaja Jose Castro vahvisti asian Cadena Ser radion haastattelussa.

Navas on esiintynyt Sevillan peliasussa yhteensä 395 kertaa. Hän on ainoastaan 18 ottelun päässä Pablo Blancosta, joka pitää hallussaan seuraennätystä. Nolito puolestaan tapasi Sevillan urheilutoimenjohtaja Oscar Ariasin viime viikolla.

– Me tiedämme, mitä me haluamme. Me haluamme tuoda Jesús Navasin takaisin. Hän on fantastinen pelaaja, Castro selitti Cadena Ser radiolle.

– Oli sattumaa, että heillä [Arias ja Nolito] oli tapaaminen samanaikaisesti. Se ei tietenkään sulje pois sitä, että haluaisimme allekirjoittaa sopimuksen myös hänen kanssaan, jos se on vain mahdollista.

– Emme voi puhua mitään ennen kuin päävalmentaja [Eduardo] Berizzo saapuu. Olemme puhuneet hänen kanssaan tietyistä kysymyksistä, Castro päätti.

Navas on yksi lukuisista pelaajista, jotka vapautuvat Manchester Cityltä kesäkuun lopussa. Hänen viime kautensa oli vaikea. Laituri ei onnistunut kertaakaan maalinteossa, vaikka hän sai vastuuta lähes 1 800 peliminuutin verran. Navas joutui kertaalleen pelaamaan jopa laitapuolustajana Arsenalia vastaan.

Nolito teki neljä maalia 19 valioliigaottelussa. Football Espana odottaa, että hän saattaisi siirtyä Sevillaan lainasopimuksella.