Bayer Leverkusenia ja Turkin maajoukkuetta edustava Hakan Çalhanoğlu kiinnostaa useita tahoja kesän siirtomarkkinoilla. Suorista vapaapotkuistaan tunnettu Çalhanoğlu on erityisesti Arsenalin ja italialaisen Lazion kiikarissa. Asiasta kertoo turkkilaismedia Aksam.

Chelsea on osoittanut vahvaa kiinnostusta Çalhanoğlua kohtaan. Nyt sekä Arsenal että Lazio ovat kuitenkin tulleet mukaan kilpailuun ja ne valmistautuvat kaappaamaan 23-vuotiaan turkkilaisen Chelsean nenän edestä.

Turkin suurimpiin medioihin kuuluva Hurriyet väitti jo tammikuussa saaneensa haltuun paljastavia lausuntoja. Lausunnoissa Çalhanoğlu kertoo yksityiskoneessa, kuinka hän haaveilee siirrosta Chelseaan.

– Hääni järjestetään muutamien kuukausien sisällä. Ja jos Jumala suo, voin pelata Chelseassa ensi kaudella. On myös muita seuroja, jotka ovat kiinnostuneita minusta.

Çalhanoğlu kiisti kommenttien sisällön Twitter-tilillään, mutta lehti pysyi edelleen kannassaan.

Bayer Leverkusenin viime kausi oli pettymys, kun se jäi Bundesliigassa 12. sijalle. Seura aikoo uudistaa kokoonpanoaan rajusti ja se on valmis myymään Çalhanoğlun. Saksalaisen Sport Bildin mukaan Leverkusen pystyisi hyväksymään noin 20 miljoonan euron tarjouksen keskikenttäpelaajastaan.

Fifan langettaman pelikiellon myötä turkkilainen pystyi pelaamaan ainoastaan 15 bundesliigaottelussa, joissa syntyi kuusi maalia ja viisi maalisyöttöä.