Real Madridin espanjalaishyökkääjä Álvaro Morata on yhdistetty todella vahvasti Manchester Unitediin. Useat lähteet uutisoivat, että valioliigajoukkue olisi jo päässyt hyökkääjän kanssa yhteisymmärrykseen henkilökohtaisista ehdoista, mutta asiasta ei ole tullut varmistusta.

Sen sijaan manchesterilaisseuran kiinnostukselle tuli varmistus maanantaina, kun Moratan agentti Juanma Lopez antoi haastattelun italialaismedia Calciomercatolle.

– Manchester United on upea seura ja mielenkiintoinen vaihtoehto. Voin sanoa, että kyseessä on todella tärkeä ehdotus ja päätösvalta on nyt Realilla.

Tämän jälkeen Lopezilta udeltiin, onko siirto varmistumassa jo lähiaikoina.

– Sitä en voi kertoa. Tulemme näkemään.

Morata oli juuri päättyneellä kaudella yksi Euroopan tehokkaimmista hyökkääjistä peliaikaansa suhteutettuna. Tästä huolimatta hän ei kuitenkaan onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Real Madridin avauskokoonpanossa.

Hyökkääjän uskotaan haluavan vaihtaa maisemaa, koska MM-kisat pelataan vuoden päästä ja hänen ja Diego Costan välillä on tiukka kamppailu Espanjan ykköshyökkääjän paikasta. Tuossa taistossa etua olisi, jos Morata pelaisi seurajoukkueessaan vakituisesti avauksessa.