Manchester United on tehnyt tähän mennessä kaksi merkittävää siirtoa pelaajamarkkinoilla. Lisää on luvassa.

Joukkueeseen on saapunut 35 miljoonan euron kaupassa Victor Lindelöf, ja ulos ovesta on passitettu Zlatan Ibrahimovic. Pian saattaa tulla vahvistus kahdesta uudesta kaupasta.

Useammat lähteet kertovat, että Unitediin ovat siirtymässä Álvaro Morata ja Ivan Perisic. Real Madridin Morata olisi suora paikkaaja Ibrahimovicille. Moratan agentti on jo myöntänyt, että United on tehnyt pelaajasta tarjouksen. Tuoreimpien tietojen mukaan siirto on päivistä kiinni.

The Independent tietää kertoa, että neuvottelut Unitedin ja Real Madridin välillä ovat sujuneet hyvin. Kaupankäyntiä on helpottanut se, että Morata itse on halukas siirtymään, eikä Realilla ole ollut erityistä tarvetta pitää espanjalaisesta kiinni. Vielä käydään pienimuotoista vääntöä siirtosummasta. Real tiettävästi haluaisi Moratasta 90 miljoonaa euroa.

Perisic on niin ikään ilmeisen halukas siirtymään Unitediin. Internazionale haluaisi kroaatista 57 miljoonaa euroa, mutta United saattaa pystyä neuvottelemaan hintaa alaspäin. Merkittävä valttikortti on se, että Interin on saatava kassaan 30 miljoonaa euroa ennen kesäkuun loppua. Syynä ovat FIFA:n taloudellisen reilun pelin säännöt, joita noudattaakseen Interin on päästävä taloudellisesti tietyn rajapyykin yli.

Unitedin kaupankäynti ei ole päättymässä vielä Morataan ja Perisiciin. Kunhan kaksikon siirrot saadaan maaliin, United aikoo lehtitietojen mukaan siirtää katseensa puolustaviin keskikenttämiehiin. Potentiaalisina ehdokkaina mainitaan Monacon Tiemoue Bakayoko ja Fabinho, Chelsean Nemanja Matic sekä Tottenhamin Eric Dier.