Everton vaikuttaisi olevan hyvin aktiivinen siirtomarkkinoilla.

Sky Italia tietää kertoa, että seuran urheilutoimenjohtaja Steve Walsh on saapunut Milanoon neuvottelemaan pelaajahankinnoista. Walsh havittelee italialaiskaupungista peräti kuutta pelaajaa – kolmea AC Milanista ja kolmea Interistä.

AC Milanista Evertonin ostoslistalla ovat Carlos Bacca, M’Baye Niang ja Gianluca Lapadula. Interistä Walsh taas havittelee Éver Banegaa, Marcelo Brozovicia ja Jeison Murilloa.

13 maalia iskenyt Bacca, 30, oli viime kaudella Milanin paras maalintekijä Serie A:ssa. 27-vuotias Lapadula oli kahdeksan maalin turvin joukkueen sisäisen maalitilaston kakkonen. Laitahyökkääjä Niang, 22, puolestaan pelasi syyskauden Milanissa ja kevään lainalla Watfordissa. 34 pääsarjapelissä tehoja syntyi viiden maalin ja viiden maalisyötön verran.

28-vuotias Banega oli viime Serie A -kaudella Interin sisäisessä maalisyöttötilastossa kakkonen. Hän myös loi toiseksi eniten maalipaikkoja joukkueen pelaajista. Banegan alapuolella keskikentän pohjalla paljolti pelannut Brozovic, 24, antoi joukkueen pelaajista eniten syöttöjä ottelua kohden. 25-vuotias Murillo puolestaan muodosti avauksen toppariparin Mirandan kanssa.

Tässä vaiheessa ei tiedetä, pyrkiikö Everton ostamaan vai lainaamaan milanolaisseurojen pelaajia itselleen.

Evertonin kesän ensimmäinen ostos vahvistettaneen hyvin pian, sillä lehtitietojen mukaan Sunderland on hyväksynyt Toffeesin tarjouksen maalivahti Jordan Pickfordista. Lisäksi Evertoniin on yhdistetty vahvasti Málagan Sandro Ramírez ja Ajaxin Davy Klaassen.

Korjaus 15.6. klo 14.54: Carlos Bacca oli viime kaudella Milanin paras maalintekijä Serie A:ssa. Uutisoimme alun perin virheellisesti, että hän olisi ollut Evertonin paras maalintekijä.