Goal.comin mukaan espanjalainen Nolito, 30, on vieraillut El Larguero -radio-ohjelman haastateltavana. Nolito paljasti haastattelussa, ettei Manchester Cityn manageri Pep Guardiola, 46, enää luota häneen. Nolito kuitenkin odottaa, että City aikoo pyytää hänestä suurta siirtosummaa.

Nolito olisi valmis siirtymään takaisin Espanjaan Celta Vigoon tai Sevillaan. 30-vuotiaalla espanjalaisella on ollut vaikeuksia sopeutua Englantiin.

– Sain kevätkaudella erittäin vähän peliaikaa, Nolito kertoi haastattelussa.

– Haluan ainoastaan pelata. Jos saan mahdollisuuden, haluan lähteä [Englannista] ja palata Espanjaan. Haluan pelata, koska se tekee minut onnelliseksi. Uskon, että Guardiola ei enää luota minuun.

– Tilanteeseen saadaan todennäköisesti ratkaisu vasta kesän loppupuolella. En kuitenkaan ole huolissani, jos päädyn Celtaan, Sevillaan tai johonkin muuhun seuraan, Nolito kertasi.

– Arvelisin, että City pyytää minusta isoa siirtosummaa, koska hekin joutuivat maksamaan minusta.

– Haluaisin saada uuden osoitteen selville mahdollisimman pian. En kerro muiden kiinnostuneiden seurojen nimiä, koska annoin teille jo kaksi, Nolito päätti.

Nolito aloitti Cityssä ainoastaan yhdeksän valioliigaottelua. Hän pääsi pelaamaan yhteensä 1 349 peliminuuttia 30 ottelussa. Espanjalainen haluaa nyt löytää uuden seuran itselleen, jotta pelipaikan saaminen ensi vuoden MM-kokoonpanosta olisi mahdollista.