© Kuva: Getty Images

A Bola: Liverpool valmis tarjoamaan 50 miljoonaa euroa Portugalin maajoukkuelaiturista

Portugalilaisen urheilulehden A Bolan mukaan Liverpool aikoo tarjota 50 miljoonaa euroa Sportingin Gelson Martinsista.

Liverpool havitteli Martinsia, 22, jo aiemmin. A Bolan mukaan ensimmäinen tarjous oli noin 40–45 miljoonaa euroa. Sporting hylkäsi tämän tarjouksen. Nyt the Reds haluaa nostaa tarjoustaan 50 miljoonaan. Jürgen Kloppin, 50, luotsaama ryhmä uskoo, että päivitetty tarjous houkettelee lissabonilaisseuran puheenjohtajana toimivan Bruno de Carvalhon, 45, neuvottelupöydän äärelle.

Martins pelaa tällä hetkellä Portugalin maajoukkueen mukana FIFA Confederations Cupissa. Hän pääsi eilen vaihdosta kentälle, kun Selecção jäi turnauksen avausottelussa 2-2-tasapeliin Meksikon kanssa. Kaikki kilpailut huomioiden Martins sai tililleen seitsemän maalia ja 14 maalisyöttöä viime kaudella.