© Kuva: Getty Images

Ex-Arsenal-vahti: Petr Cech yksi kaikkien aikojen parhaista maalivahdeista

Arsenalin Petr Cech on Jens Lehmannin mielestä yksi kaikkien aikojen parhaista maalivahdeista. Entinen saksalaisvahti torjui vuosina 2003-2008 lontoolaisseurassa samaan aikaan, kun Cech teki läpimurtoaan Chelsean väreissä.

Lehmann uskookin kokeneen tshekkiläisvahdin olleen iso apu Tykkimiehille.

– Kun hän tuli Chelseaan, me voitimme mestaruuden. Vuosia sen jälkeen näki, miten hyvä maalivahti hän onkaan. Olen aina pitänyt häntä yhtenä kaikkien aikojen maalivahdeista. On hienoa nähdä, että hän oli tällä kaudella viime kauttakin parempi. Hän on uskomaton kaveri ja iso tekijä Arsenalille, Lehmann kehui Arsenalin verkkosivuilla.

35-vuotias Cech voitti Chelseassa neljästi Valioliigan ja kerran Mestarien liigan. Maalivahdilla on nyt takana kaksi kautta