Arsenal valmistautuu hankkimaan turkkilaisen Arda Turanin, 30, Barcelonan keskikentältä.

Turkkilaismedia AMK:n mukaan katalaaniseura on ilmoittanut Turanin pelaaja-agentille Ahmet Bulutille, ettei turkkilaispelaajalle löydy enää roolia ensi kauden joukkueesta.

Lehtitiedot kertovat, että Bulut vieraili myös Inter Milanin toimistolla. Tapaamisesta ja keskusteluista huolimatta Arsenal on lähimpänä potentiaalista siirtoa. The Gunners aikoo tarjota 26,2 miljoonaa puntaa Turanin oikeuksista.

Arda Turan saapui Camp Noulle kesällä 2015. Mahdollisuuksista huolimatta hän ei ole onnistunut tekemään lopullista läpimurtoaan Blaugranan keskikentällä. Päättyneen kauden loppupuolella hän katosi kokonaan päävalmentaja Luis Enriquen, 47, suunnitelmista. Espanjalaismedia Mundo Deportivon mukaan Enrique pettyi Turanin asenteeseen.

Ranskalaislehti France Football kertoo myös, että AC Milanin kolumbialaishyökkääjä Carlos Bacca, 30, on herättänyt Arsenal-manageri Arsène Wengerin, 67, kiinnostuksen.