Brasilialainen laitapuolustaja Dani Alves, 34, on jättänyt jäähyväiset Juventukselle sosiaalisessa mediassa. Hänen odotetaan siirtyvän Manchester Cityyn kahden vuoden sopimuksella.

– Haluaisin kiittää kaikkia Juventuksen faneja tästä vuodesta ja joukkuekavereitani, jotka toivottivat minut tervetulleeksi kuin ammattilaiset, sekä voittavaa ja finaaleihin yltävää seuraa, Alves kirjoitti Instagramissa.

Alves julkaisi kuvan, jossa hän tervehtii torinolaisseuran kannattajia. Hän pyysi samalla faneilta anteeksi, jos nämä tunsivat jossakin vaiheessa olonsa loukatuiksi.

– Se ei ollut koskaan aikomukseni. Elän vain hyvin spontaanisti, ja harva ihminen ymmärtää sen. Vaikka vaikuttaa siltä, etten ole täydellinen, sydämeni on puhdas, Alves sanoi.

– Tänään ammattimainen suhteemme päättyy, ja kannan mukanani kaikkia niitä, jotka rakkaudellaan ja sydämellään tekevät Juvesta loistavan seuran.

Pelaaja korosti, ettei hän pelaa jalkapalloa rahan takia. Hän vannoo rakastavansa lajia ja sen parissa toimivia ihmisiä.

Lähde: Goal.com