Saksa kukisti Englannin välierissä ja raivasi tiensä jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-loppuotteluun Puolassa. Ratkaisu venyi rangaistuspotkukilpailuun, jonka saksalaiset veivät nimiinsä 4–3.

Saksan voitonjuhlat alkoivat, kun Englannin viides laukoja Nathan Redmond epäonnistui pilkulta.

Peli oli varsinaisen peliajan ja jatkoajan jälkeen 2–2-tasalukemissa. Aidy Boothroydin valmentaman Englannin maaleista vastasivat Demarai Gray ja Tammy Abraham, kun taas Saksan joukkueesta onnistuivat Davie Selke ja Felix Platte.

Selke puski Saksan johtoon 35. minuutilla Jeremy Toljanin maukkaasta tarjoilusta. Maalivahti Jordan Pickford ei ehtinyt millään pallon tielle.

Gray toi Englannin tasoihin vain seitsemän minuuttia myöhemmin, kun Calum Chambersin maalintekoyritykset eivät tuottaneet tulosta.

Englanti hyödynsi Serge Gnabryn virheen armotta 50. minuutilla. Will Hughes petasi paikan Abrahamille, joka ei erehtynyt viimeistelyssään.

Saksa ei siitä lannistunut, vaan iski toisen maalinsa 70. minuutilla kulmatilanteesta. Platte puski pallon verkkoon Mason Holgaten nenän edestä.