Saksan 21-vuotias maajoukkuelaituri Julian Brandt selittää, miksi hän torjui Liverpoolin kosiskelut aiemmin tänä kesänä.

Manageri Jürgen Klopp oli kiinnostunut hankkimaan Leverkusenia edustavan pelaajan noin 25 miljoonan punnan siirtosummalla. Seuraan päätyi kuitenkin Mohamed Salah Romasta.

Brandt perustelee päätöstään sillä, ettei hän halunnut ottaa riskejä peliajan suhteen tärkeän kauden alla. Pienempi vastuu Liverpoolissa voisi maksaa hänelle paikan ensi vuoden MM-joukkueessa.

Lisäksi laituri tunsi velvollisuudekseen olla mukana kääntämässä Leverkusenin kurssia. Joukkue pelasi surkean kauden Saksassa, ja 12. sijan myötä jopa europelit jäivät haaveeksi.

– Näppituntumani ja pääni kertovat minulle, ettei vielä ole aika siirtyä. Minun on saatava asiat raiteilleen Leverkusenissa, Brandt kommentoi Kickerille.

– Tietenkin löytyy pelaajia, jotka sanovat, että vuosi ilman europelejä MM-lopputurnauksen alla on hyvä syy siirtyä pois. Jos kuitenkin siirryt isompaan seuraan vuosi ennen MM-lopputurnausta, riskeeraa sen, että sopeutuminen voi viedä aluksi aikaa, mikä mahdollisesti tarkoittaa pelimääräsi vähenemistä.

Lähde: Liverpool Echo