Espanjan maajoukkueen vakionimeksi noussut laitahyökkääjä Vitolo on yhdistetty kesän aikana muun muassa Atlético Madridiin ja Manchester Cityyn. Tuoreimpana joukkueena spekulaatioihin on liittynyt hallitseva Valioliigan mestari Chelsea.

Espanjalaislehti Marca uutisoi, että Vitolon hintalappu on noin 40 miljoonaa euroa, mutta lontoolaisseura on valmis maksamaan osan korvauksesta vaihtokaupalla, jossa joko Michy Batshuayi tai Kurt Zouma liikkuisi Englannista Espanjaan.

Lähde pitää mahdollisena sekä pysyvää- tai lainasiirtoa. Vaihtoehdoista ensimmäinen kattaisi luonnollisesti suuremman osan siirtokorvauksesta.

Superlupauksena pidetty 22-vuotias Zouma siirtyi Chelseaan tammikuussa 2014. Hän ei ole kuitenkaan onnistunut vielä toistaiseksi lunastamaan häneen kohdistuneita valtavia odotuksia. Osasyynä tähän on ranskalaisen vakava polvivamma keväällä 2016.

Batshuayi puolestaan tuli Chelseaan vuosi sitten. Myös hänen kohdallaan odotukset olivat aikaisempien maalimäärien perusteella suuret, mutta hän jäi debyyttikaudellaan erittäin pieneen rooliin.

Vähäisestä peliajasta huolimatta belgialaishyökkääjä teki Valioliigan mestaruuden ratkaisseen osuman West Bromin verkkoon muutama kierros ennen sarjan päättymistä. Tämä voi jäädä miehen suurimmaksi teoksi Chelsea-paidassa, jos edessä on lähtö Sevillaan.