Vain viisi pelaajaa sai Valioliigassa tililleen täydet minuutit päättyneellä kaudella. Yksi heistä oli Bournemouthin 26-vuotias toppari Steve Cook, jonka tavoitteena on toinen samanlainen kausi.

Muut neljä täysien minuuttien miestä olivat Chelsean César Azpilicueta, Middlesbrough’n Ben Gibson, Southamptonin Fraser Forster ja West Bromwichin Ben Foster. Maalivahteja heistä ovat Forster ja Foster.

Cook lukeutui Bournemouthin ehdottomiin avainpelaajiin, kun joukkue päätyi sarjataulukossa yhdeksänneksi.

– Lähdin kauteen ja halusin pelata viime vuotta enemmän pelejä. Siinä onnistuin. Nyt olen asettanut standardit korkeammalle ja haluan jatkaa sillä kaavalla vuosien ajan, Cook kertoo Daily Echon haastattelussa.

– Onnistuin välttämään loukkaantumiset, ja minut on voitu valita joukkueeseen. Mielestäni se on minulle tärkein asia. Manageri valitsi minut viikosta toiseen, joten olen vain tyytyväinen. Olen vain niin onnellinen siitä, että olen saanut itseni tilanteeseen, jossa olen käytettävissä.

Cook oli hiljattain täysin ylivoimainen Daily Echon äänestyksessä, kun yli 50 prosenttia vastaajista piti häntä seuran vuoden pelaajana.