Sunderlandissa vaatimattomasti esiintynyt Fabio Borini lienee pelaaja, jota useimmat seuran kannattajista eivät jää kaipaamaan. Borini teki Sunderlandille viime kaudella 26 ottelussa vain kaksi maalia, joten kovin moni seura on tuskin hyökkääjän ovelle koputellut.

Nyt Borinin siirto AC Milaniin on kuitenkin viimeistelyä vaille valmis, ja mies on kuvattu torstaina jo seuran lääkärintarkastuksessakin. Sunderlandille kelpaa Borinista varmasti kaikki mahdollinen raha, joten The Timesin huhuama 6,3 miljoonaa puntaa (7,2 miljoonaa euroa) sopinee paremmin kuin hyvin. Tosin summasta 5,3 miljoonaa puntaa sisältyy Milanin osto-optioon. Tuleva kausi menisi hyökkääjän kotimaassa lainalla.

Borini pelasi Sunderlandissa kahteen eri otteeseen, ensin lainalla Liverpoolista kaudella 2013-2014 ja sitten Sunderlandin omana pelaajana viimeisten kahden kauden ajan. 17 maalia 93 ottelussa on joka tapauksessa hyökkääjälle hyvin vaatimaton saldo.

Borini on pelannut Italian maajoukkueessa yhden ottelun ja Serie A:ssa on esitetty miestä kohtaan kiinnostusta. Borinin huhuttiin aiemmin päätyvän Lazioon, mutta mies itse valitsi mieluummin AC Milanin. Borinin uskotaan suostuneen Milanossa palkanalennukseen.