AS Roman keskuspuolustaja Kostas Manolas on yhdistetty siirtomarkkinoilla Chelseaan jo useammassa siirtoikkunassa. Italialaisten hintapyyntö on ollut kuitenkin usein Chelsealle liikaa.

26-vuotias kreikkalainen saattaa kuitenkin edelleen päätyä Lontooseen. Manolasin piti siirtyä 30 miljoonan punnan siirtosummalla pietarilaiseen Zenitiin, mutta hän ei koskaan ilmestynyt keskiviikkoaamuksi sovittuun lääkärintarkastukseen.

Skyn mukaan Chelsean toivotaankin tekevän Manolasista uuden tarjouksen. Manolasin taustavoimat ovat niin ikään toivoneet lisäaikaa Zenit-sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista neuvottelemista varten. Zenit on tarjonnut Manolasille viisivuotista sopimusta, mutta nyt näyttää siltä, että siirto voi kariutua vielä kalkkiviikoilla.

Manolasia pidetään yhtenä kandidaattina täyttämään Chelsean alakerrassa John Terryn jättämän aukon.