46-vuotias Pep Guardiola aloitti vuosi sitten työnsä Manchester Cityn valmentajana. Ensimmäinen kausi Valioliigassa sujui kohtalaisesti, mutta miehen aikaisempiin valmennussaavutuksiin nähden menestys oli vähäistä.

Guardiolan vanha pelikaveri FC Barcelonasta Ronald de Boer uskoo, että ensi kaudella joukkue tulee olemaan paljon vahvempi.

– Hän tulee parantamaan ensi kaudella. Siitä ei ole epäilystäkään, De Boer kertoi Daily Mirrorille.

– Sanon näin, koska hän on maailman paras valmentaja. Hän muuttaa pelejä. Hän saa joukkueet pelaamaan. Ihmiset katsovan hänen joukkueitaan ja ajattelevat ”Wau, haluan nähdä tätä lisää!”.

Guardiola valmensi ennen Englantiin saapumista saksalaisjätti Bayern Münchenia. Sitä ennen hän voitti kaiken mahdollisen Barcelonassa.

– Hänen ollessa Barcelonassa, minulla pelotti käydä vessassa. Tiesit, että silloin sinulta saattoi jäädä näkemättä jotain upeaa. Hän voi saada Manchester Cityn samalle tasolle.

De Boer painotti, kuinka tärkeää on se, että hänen joukkueensa pelaavat kaunista jalkapalloa.

– Kannattajat tulevat katsomoon, koska he tietävät, että jotain tulee tapahtumaan. Tulos ei ole aina mahtava, mutta he tietävät pelaajien pelaavan kauniisti. He myös tekevät kaikkensa voittaakseen.