Englantilaismedia BBC uutisoi torstaina, että Manchester United on päässyt Evertonin kanssa yhteisymmärrykseen Romelu Lukakun siirrosta Old Traffordille.

Belgialaishyökkääjä on ollut Chelsean kesän päätavoitteita, sillä joukkue on käytännössä ilman ykköshyökkääjää, sillä se on ilmoittanut Diego Costalle, että hänelle ei ole käyttöä joukkueessa ja Michy Batshuayihin se ei ole valmis luottamaan.

Antonio Conten on kerrottu olevan raivoissaan seurajohdolle, joka ei ole saanut Lukaku-kauppaa maaliin asti, vaikka keskusteluja on käyty jo pitkään. Telegraph kertoi ennen Lukakun Man United -uutista, että Conte on kertonut Chelsealle, että heidän tulee maksaa Evertonin hintapyyntö Belgian maajoukkuehyökkääjästä, oli se kuinka suuri tahansa. Nyt tuo saattaa olla jo liian myöhäistä, sillä hän matkaakin kilpailijan riveihin.

Goalin mukaan tämä jättää Contelle kaksi vaihtoehtoa Costan saappaiden täyttämiseen. Ensimmäinen niistä on juurikin Manchester Unitediin vahvasti huhuttu Álvaro Morata. Jos hän siirtyisi Stamford Bridgelle, menisi hänen ja Lukakun siirrot päinvastoin, sillä hyökkääjiä huhuttiin vahvimmin juuri päinvastaisiin seuroihin, mihin ovat päättymässä.

Moratan kohdalla ongelmana on varmasti hintapyyntö. Real Madridilla ei ole pakottavaa tarvetta myydä kasvattiaan, joten se voi pyytää hänestä pientä ylihintaa. Ylihinnan uskotaan olevan syynä siihen, että Man United lopulta vaihtoi kohdettaan espanjalaisesta Lukakuun.

Conten toisena vaihtoehtona pidetään Torinon Andrea Belottia. Viime kaudella 26 Serie A -maalia viimeistellyt 23-vuotias hyökkääjä yhdistettiin myös José Mourinhon miehistöön, mutta heidän päädyttyä Lukakuun, olisi Belotti tällä hetkellä ilman ottajaa.

Hänenkin kohdallaan on kuitenkin sama ongelma kuin Moratassa. Torinon seurajohto on kertonut, että se ei halua luopua pelaajasta. Hänet saa kuulemma ostettua vain maksamalla 100 miljoonan euron siirtokorvaus.

Vaihtoehtojen käydessä vähiin, ja hintojen noustessa pilviin, on myös mahdollista, että Antonio Contelle jää luu käteen kesän hyökkääjämarkkinoilla.