Toissa kauden liigamestarin Leicester Cityn pelaajat palasivat tällä viikolla kesälomiltaan ja kohtasivat heti harjoituskentällä näyn, joka herättää varmasti monissa ihmisissä pelonsekaista kunnioitusta.

Manageri Craig Shakespearen apulaisluotsiksi pestatun Michael Appletonin, 41, katse on pahimmillaan jäätävän tuima, ja hänen lihaksikkaita käsivarsiaan peittävät tatuoinnit.

Shakespeare myönsi nähneensä kentällä joitakin hermostuneita pelaajia, vaikka se ei luultavasti liittynytkään suoraan Appletonin läsnäoloon.

– Ihmiset sanovat heidän pelanneen 300 tai 400 peliä, mutta mielestäni pelaajat ovat aina hermostuneita ensimmäisenä päivänä, hän kommentoi.

Shakespeare kehuu Oxford Unitedista napattua Appletonia hyväksi ihmiseksi ja hyväksi valmentajaksi.

– Olemme kaikki luonteiltamme erilaisia, ja mielestäni se on tärkeää valmennustiimissä, ettemme ole samanlaisia. Meillä on todennäköisesti samat arvot, koska haluamme pelaajien ilmaisevan itseään ja tekevän töitä intohimolla ja ahkeruudella, manageri totesi.

– Kun avautui mahdollisuus neuvotella Michaelin kanssa, olin erittäin tyytyväinen, että hän tuli mukaamme. Nyt hän tekee töitä Valioliigassa, jossa hän haluaa olla. Mielestäni hänestä tulee todella hyvä lisä. Nähtyäni hänet kentällä poikien kanssa, hän on jo nyt sopeutumassa kuvioihin.

Leicesterin fanit ovat jo ehtineet vitsailla Appletonin huomiota herättävällä olemuksella sosiaalisessa mediassa.

– Nostaako Michael Appleton penkistä taloja? eräs kysyi.

Brandon Brookes

@bbrookes_96
"Riyad, we need a chat!" #lcfc

Blue Army TV 📺🦊

@bluearmy
Bare knuckle fight, who wins?

RT - Michael Appleton
Like - Nigel Pearson

#lcfc

Lähde: Leicester Mercury