Everton-legenda Kevin Ratcliffe väläyttelee, että hyökkääjä Wayne Rooneyn todennäköinen paluu Goodison Parkille voi liittyä enemmän seurapomo Bill Kenwrightin kuin manageri Ronald Koemanin toiveisiin.

Manchester Unitedissa käytännössä kaiken mahdollisen voittanut Rooney, 31, on palaamassa entiseen seuraansa, joka on tehnyt merkittäviä hankintoja tämän kesän aikana.

– En ole aivan varma siitä, mihin Wayne Rooney sopii kaikessa tässä. Mietin, mille paikalle hän murtautuu joukkueessa. Hän on edelleen erittäin hyvä pelaaja, mutta missä hän pelaa, Ratcliffe sanoo.

– Ronald Koeman pitää prässipelistä. En tiedä, pystyykö Wayne tekemään sitä nyt. Hän tekee aina parhaansa, vaikka hänet pantaisiin maalivahdiksi, hän jatkaa.

Ratcliffen mukaan Rooney ymmärtää edelleen peliä ja syöttää palloa loistavasti, mutta Evertonin pelinopeus saattaa olla miehelle liikaa.

– Tiedän, että Everton hankki Gazzan (Paul Gascoigne) tämän ehtoovuosien aikana, eikä tämä ollut huono, mutta mielestäni he toivat tämän silloin miellyttämään yleisöä. He tiesivät, etteivät olleet menossa mihinkään, mutta heidän piti innostaa ihmisiä ja saada näitä porteista sisään.

– Nyt asia ei ole niin. Lisäksi se mietityttää, ajaako tätä enemmän seura kuin manageri.

Lähde: Mirror