Jesse Joronen jättää jäähyväisensä Englannille. Fulhamin suomalaisvahti siirtyy seuraavaksi kaksivuotisella sopimuksella Tanskan pääsarjaan AC Horsensin riveihin.

– En malta odottaa Tanskan Superliigan alkamista, Joronen twiittasi.

Jesse Joronen

@jessejoronen
And for the next chapter! Extremely delighted to have have signed with AC Horsens for two years!💛 Can't wait to start Danish Superligaen!


24-vuotias Joronen koki kahdeksan vuoden aikana Fulhamissa hyviä ja heikompia hetkiä. Huuhkajissakin nähty maalivahti kirjoitti lähdöstään haikean jäähyväiskirjeen.

– Kannattajien näkeminen debyytissäni Hammersmithin päässä tulee olemaan muisto, johon tulen aina palaamaan ja tulen olemaan onnellinen pukiessani sen paidan päälleni. Nämä vuodet ovat opettaneet minulle paljon ja nyt minun täytyy lähteä saadakseni säännöllistä peliakaa ja kehittyäkseni vielä lisää, Joronen kirjoitti.

– Joinakin aikoina kaikki näytti toivottomalta. Joinakin aikoina se oli lähellä sitä, mistä jokainen nuori jalkapalloilija uneksii ja monien vuosien jälkeen nyt on aika lähteä.

Joronen jäi viime kaudella Mestaruussarjassa ilman peliminuutteja. Suomalainen torjui Fulhamin maalilla vain kolmessa Liigacupin ottelussa.