Romelu Lukaku on virallisesti Manchester Unitedin pelaaja. Seura vahvisti kärjen siirtyneen Manchester Unitediin allekirjoitettuaan viiden vuoden sopimuksessa, joka sisältää myös option kuudennesta kaudesta.

24-vuotias belgialaishyökkääjä kommentoi siirtoa seuran verkkosivuille ilmestyneessä tiedotteessa suoritettuaan lääkärintarkastuksen.

– Haluaisin aluksi kiittää Evertonia ja seuran kannattajia menneistä neljästä vuodesta. Sain siellä joitain erityisiä ystäviä ja jaoimme uskomattomia hetkiä. Tosin se on kerran elämässä -tilaisuus, kun Manchester United ja José Mourinho kiinnostuvat minusta, enkä voinut hylätä sellaista tarjousta. En jaksa odottaa sitä hetkeä, kun voin juosta Old Traffordilla 75 000 kannattajan eteen, mutta sitä ennen meidän pitää tehdä harjoituskaudella töitä ja odotan innolla ensimmäisiä joukkueharjoituksia.

Mourinho oli myös hyvin tyytyväinen saatuaan takaisin entisen suojattinsa. Mourinho valmensi Lukakua hetken aikaa Chelseassa.

– Lukaku sopii luonnollisesti Unitediin. Hän on suuri persoona ja iso pelaaja. On normaalia, että hän haluaa kehittyä suurimmassa seurassa. Lukaku on suuri lisä joukkueeseemme ja olen varma, että pelaajat ottavat hänet hyvin vastaan. Olen todella innoissani siitä, että pääsen työskentelemään hänen kanssa jälleen.