Newcastle on päässyt Norwichin kanssa sopuun laitahyökkääjä Jacob Murphyn hankinnasta. Asiasta kertovan Sky Sportsin mukaan Valioliigaan palaava Newcastle maksaa Murphysta noin 12 miljoonaa puntaa eli noin 13,6 miljoonaa euroa. Norwich kieltäytyi viime viikolla 8 miljoonan punnan tarjouksesta, mutta Newcastlen korotettu tarjous on johtamassa toivottuun lopputulemaan.

22-vuotias Murphy on ollut Newcastlen kesän tärkeimpiä hakuja, joten seuralle on iso asia saada siirto maaliin. Nyt edessä ovat neuvottelut pelaajan itsensä kanssa sekä Murphyn lääkärintarkastus. Jos ja kun siirto toteutuu, tulee Murphysta Newcastlen kesän viides hankinta.

Valioliigaseuroista myös Crystal Palacen, Southamptonin, Swansean ja West Bromwichin uskotaan tavoitelleen Murphya riveihinsä.

Murphy nosti osakkeitaan eritoten kesän nuorten EM-turnauksessa, jossa Englanti eteni välieriin. Laitahyökkääjän alkusarjan päätösottelussa tekemä maali auttoi Englantia lohkovaiheesta jatkoon.

Murphy on Norwichin oma kasvatti, joka sai vihdoin viime kaudella kunnolla peliaikaa Kanarialintujen paidassa. Aiempina kausina Norwich oli lähettänyt Murphyn hakemaan peliaikaa milloin mistäkin toisen ja kolmannen sarjatason joukkueesta. Murphy kiitti seuraa luottamuksesta tehden Norwichille kauden aikana kahdeksan sarjamaalia.

Jacob Murphyn identtinen kaksosveli Josh Murphy pelaa niin ikään Norwichissa.