Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp on myöntänyt, että seura kaupittelee serbialaista laitalinkkiään Lazar Markovicia halukkaille seuroille. Redsissä roolia ei ole löytynyt eikä löydy ensi kaudellakaan.

23-vuotias Markovic pelasi vielä Liverpoolin harjoituskauden avauspelissä Tranmerea vastaan, mutta häntä ei huolittu mukaan joukkueen Hongkongin turnausmatkalle. Kaikki merkit viittaavat siihen, että ura Liverpoolissa on ohi.

– Ei ole mikään salaisuus, että jos Lazar löytää halukkaan seuran, olemme valmiita neuvottelemaan siirrosta. Tilanne oli sama viime vuonnakin, Klopp kertoo Liverpool Echolle.

– Lazar on todella hyvä pelaaja ja pidän hänestä ihmisenä. Hänellä oli aiemmin ongelmia nivusen kanssa, mutta nyt hän on kunnossa. Jossain on seura, joka tarvitsee häntä.

Liverpooli hankki Markovicin Benficasta kesällä 2014 22,4 miljoonalla eurolla. Liverpoolissa otteluita on kertynyt kuitenkin vain 34 kaikissa kilpailuissa. Kahden viimeisen kauden aikana Serbian maajoukkuemies on kiertänyt lainalla Fenerbahcessa, Sporting Lissabonissa ja Hullissa.