Tottenham on osoittanut suurta kiinnostusta Hoffenheimin Jeremy Toljania kohtaan. London Evening Standardin mukaan laitapuolustaja olisi tarjolla vain 3,1 miljoonalla punnalla (noin 4 miljoonalla eurolla).

Saksan nuorten maajoukkuetta edustaneen Toljanin sopimus Hoffenheimissa loppuu ensi kauden lopulla. Hän olisi tällöin vapaa vaihtamaan seuraa ilman minkäänaisia siirtokuluja.

Tottenham ei kuitenkaan suunnittele odottavansa ensi kesään asti, vaan pyrkii hankkimaan pelaajan halvalla ennen uuden Valioliiga-kauden alkua.

Toljan on herättänyt kiinnostusta myös Portugalin pääsarjaa pelaavasta Benficasta. Lähde kuitenkin uskoo, että pelaaja itse haluaisi siirtyä Englantiin.

Tottenham ei ole vielä tehnyt 22-vuotiaasta Toljanista tarjousta, mutta Hoffenheim tietää lontoolaisseuran olevan kiinnostunut hänestä.

– Jos Tottenham tekee tarjouksen ja aikoo triplata Toljanin palkan, emme voi sanoa etteikö Lontoo olisi hieno kaupunki, ja etteikö Tottenham olisi hieno seura, kertoi saksalaisseuran puheenjohtaja Alex Rosen.

Toljan on yksi useasta pelaajasta, jolla Tottenham pyrkii korvaamaan Manchester Cityyn siirtyneen Kyle Walkerin. Joukkue on myös osoittanut kiinnostusta esimerkiksi Porton Ricardo Pereiraa kohtaan.