Burnley tiedotti tiistai-iltana kesän neljännestä pelaajahankinnastaan. Seura solmi 32-vuotiaan puolustajan Phil Bardsleyn kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Siirtosummaa ei paljastettu julkisuuteen.

Oikean laitapuolustajan tontilla häärivä Bardsley saapuu Claretsiin Stokesta, josta Burnley hankki jo aiemmin tässä kuussa Jonathan Waltersin. Näin Burnley on rokottanut Stokea kesän aikana jo kahteen otteeseen. Bardsley ja Stoke olivat solmineet vuoden jatkosopimuksen vain kaksi kuukautta ennen nyt julkistettua siirtoa.

Burnleyn kesän muut hankinnat ovat Charlie Taylor ja Jack Cork.

Burnley on Bardsleylle jo entuudestaan jonkin verran tuttu, sillä hän vietti seurassa kuukauden lainalla vuonna 2006. Tuolloin Bardsley oli vielä kasvattajaseuransa Manchester Unitedin pelaajalistoilla. Samaan aikaan Bardsleyn kanssa Unitedissa peliajasta taisteli myös Burnleyn nykyinen kapteeni, maalivahti Tom Heaton.

Unitedin edustusjoukkueessa Bardsley pelasi yhteensä vain 18 ottelua kaikissa kilpailuissa ennen kuin hänet myytiin Sunderlandiin vuonna 2008. Sunderlandissa Skotlannin maajoukkueessakin pelannut Bardsley viihtyi kaikkiaan seitsemän kautta ennen siirtoaan Stokeen.

– Burnley on menossa oikeaan suuntaan. Heillä on fantastinen manageri (Sean Dyche) ja mahtava pelaajaryhmä, johon liityn täynnä intoa, Bardsley kommentoi siirtoaan.

Burnley FC

@BurnleyOfficial
BREAKING: Burnley make Phil Bardsley their fourth summer signing. The Stoke defender agrees a two-year deal.

Read: