Sunderland järjestää kauden avauksessa tällä viikolla hienon kunnianosoituksen hiljattain menehtyneelle nuorelle fanille Bradley Lowerylle.

Harvinaisesta neuroblastoomasta kärsinyt Lowery, 6, ehti sulattaa jalkapalloväen sydämet ympäri maailman. Sunderlandin ex-hyökkääjästä Jermain Defoesta tuli hänelle erittäin läheinen.

– Hänen poismenollaan on ollut syvä vaikutus kaikkiin, ja seura jatkaa Loweryn perheen auttamista ja tukemista tänä käsittämättömän vaikeana aikana, Sunderlandin toimitusjohtaja Martin Bain kommentoi.

Ennen perjantai-iltana pelattavaa Derby-ottelua osoitetaan suosiota Lowerylle minuutin ajan. Niin pelaajat, taustaryhmät kuin kannattajatkin pääsevät muistelemaan erityistä nuorta poikaa, jonka rohkeus inspiroi lukuisia ihmisiä.

– Bradleyllä oli mahtava vaikutus seuraamme ja laajemmassa mittakaavassa koko jalkapalloyhteisöön. On sopivaa, että voimme yhdistää voimamme kauden ensimmäisessä liigaottelussa muistaaksemme tätä upeaa pientä poikaa, jonka rakkaus Sunderlandia kohtaan oli kaikkien nähtävissä, sanoo Bain.

– Jatkossa, varmistaaksemme sen, että Bradley vaikuttaa positiivisella tavalla muiden elämään, Bradley Lowery -säätiö on parhaillaan rekisteröintiprosessissa, ja tavoitteena on tarjota apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen, jotka kohtaavat haasteita Bradleyn tavoin.

Sunderland aikoo tehdä Loweryn perheen kanssa yhdessä töitä säätiön tukemiseksi.

Lähde: Sunderland Echo