Puoliksi suomalainen Carl Jenkinson saattaa olla siirtymässä ensimmäistä kertaa pelaajauransa aikana Englannin ulkopuolelle pelaamaan. Arsenalin 25-vuotiaan laitapuolustajan kerrotaan saaneen Italiasta peräti kolme tarjousta.

Suomea vielä alle 19-vuotiaissa ja lyhyen aikaa myös alle 21-vuotiaiden maajoukkuetasolla edustanut Jenkinson vaihtoi Suomen pelipaidasta Englannin edustusasuun marraskuussa 2012. Englannin alle 21-vuotiaissa Jenkinson sai mukavasti vastuuta vuosina 2013-2015, mutta A-maajoukkue-esiintymisiä on tilille tullut vain yksi, juurikin marraskuussa 2012.

Jenkinson on Charltonin kasvatti, jonka Arsenal hankki riveihinsä vuonna 2011. Peliaika Tykkimiehissä on kuitenkin ollut kortilla, ja Jenkinson on saanut hakea minuutteja lähinnä West Hamista.

Asema Arsenalin hierarkiassa ei tunnu kuitenkaan olevan paranemassa, joten Jenkinson etsii uutta seuraa. Aiemmin miestä vietiin huhuissa Brightoniin, mutta nyt suunnaksi näyttää osoittautuvan Italia.

Corriere dello Sportin mukaan Jenkinsonista kiinnostuneita seuroja ovat Cagliari, Sassuolo ja Verona. Arsenal saanee nauttia seuraavaksi italialaisseurojen keskinäisestä tarjouskilpailusta.

Lähde: talkSPORT