ESPN kertoo, että Arsenal suunnittelee tekevänsä tarjouksen ranskalaisen Nicen keskikenttäpelaajasta Jean Michaël Seristä. Seri on kuulunut Nicen kantaviin voimiin viimeisen kahden kauden aikana, ja viime kauden päätteeksi hänet valittiin myös Ranskan pääsarjan tähdistökentälliseen. 26-vuotias Seri siirtyi Niceen kaksi vuotta sitten portugalilaisesta Pacos de Ferreirasta.

Myös Arsenalin verivihollisen Tottenhamin kerrotaan kiinnostuneen Norsunluurannikon maajoukkuepelaajasta. The Telegraphin mukaan Serin sopimuksessa on 40 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Ongelmaksi Serin hankinnan suhteen voi muodostua, että Nice ei halua luopua miehestä ainakaan ennen Mestarien liigan karsintavaiheen päättymistä – eikä välttämättä sen jälkeenkään, mikäli seura selviytyy lohkovaiheeseen.

Nice pelasi keskiviikkona Mestarien liigan karsinnoissa 2-2 -tasapelin Eurooppa-liigan finalistin Ajaxin vieraana ja selvitti tiensä playoff-vaiheeseen vierasmaalisäännön turvin. Seri teki esityön Nicen jatkopaikan ratkaisseeseen 2-2 -tasoitusmaaliin. Viimeisen karsintakierroksen otteluparit arvotaan perjantaina.

Arsenal on vahvistanut kesän aikana rivejään laitapuolustaja Sead Kolasinacilla ja hyökkääjä Alexandre Lacazettella.