Bournemouthin valmennusryhmään kuuluva ex-pelaaja Steve Fletcher, 44, pelaa usein joukkueen mukana harjoituskentällä.

Entinen hyökkääjä pääsee todelliseen testiin taistellessaan Steve Cookin ja Simon Francisin kanssa.

– Kun manageri kuittailee minulle siitä, etten pysy mukana, minun on muistutettava hänelle ”Eddie, täytän pian 45 enkä 25 ja nämä ovat valioliigapelaajia eivätkä Ykkösliigan pelaajia”, Fletcher toteaa Daily Echolle.

– Eddie on kuitenkin niin vakava. Kun olen mukana harjoituksissa, minun on tehtävä asiat oikein. Olen edelleen innoissani päästessäni mukaan, ja jälkeenpäin kroppani läpi virtaa paljon adrenaliinia. Rakastan vain lajia. Tarvitsen sitä – se on kuin huumetta, hän lisää.

Fletcherin pelitapa on aina ollut fyysinen. Harjoituksissa hän voittaa pääpalloja ja ottaa vastaan kolhuja Francisiltä, Cookilta ja Tyrone Mingsiltä.

– Tiedättekö mitä, outoa kyllä – ja tiedän sen kuulostavan hieman masokistiselta – sitä kaipaan eniten, pelaamisen fyysistä puolta. Cookie huitaisi minua kyynärpäällä, kun hioimme erikoistilanteita harjoituksissa viime kauden lopussa. Se osui kauniisti, ja kasvoni turposivat aika tavalla. Hän pyyteli anteeksi, mutta minä sanoin ”älä huolehdi, nautin siitä”.

Fletcher pelasi uransa aikana ennätykselliset 726 ottelua Bournemouthin paidassa.