Arsenalin oven taa on saapumassa kauppamiehiä Valenciasta. Perinteinen La Liga -seura on kiinnostunut Tykkimiesten topparista.

Valencian päävalmentaja Marcelino myönsi lehdistölle antamassaan lausunnossa, että joukkue tavoittelee vahvistusta keskuspuolustukseen. Vaihtoehtoina ovat Arsenalin Gabriel Paulista, Interin Jeison Murillo ja Porton Iván Marcano.

– Uskon, että kaikkien heidän kohdalla siirto on mahdollinen, Marcelino sanoi Football España -sivuston mukaan.

– Puhumme merkittävistä pelaajista, jotka tuntevat jo valmiiksi sarjamme. He puhuvat espanjaa, mikä on tärkeää, koska he sopeutuisivat nopeasti.

26-vuotias Gabriel pelasi Marcelinon alaisuudessa Villarrealissa ennen siirtoaan Arsenaliin. Villarrealissa hän oli yksi La Ligan parhaita toppareita, mutta Lontoossa on ollut tahmeampaa. Viime kaudella brasilialainen pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 27 ottelua.