Jos on Ranskan miljonääriseura PSG saanut pullistella ennenkin maailmanluokan pelaajilla, on sillä tänä kesänä ollut erityisesti syytä rintansa röyhistelyyn. Jo aiemmin kesällä haaviin tarttui Juventuksen laitapuolustaja Dani Alves, ja viime viikolla jalkapallomaailma järisi Neymarin siirryttyä ME-summalla Pariisiin.

Nyt brassikaksikko haluaa lisää hauskoja velikultia pelikavereikseen Eiffel-tornin katveeseen. Chileläisen El Mercurio -lehden mukaan Dani Alves ja Neymar ovat jo soitelleet Lontooseen Arsenal-tähti Alexis Sánchezille houkutellakseen tätä PSG:hen.

Chileläisen pallotaiturin sopimus Arsenalin kanssa umpeutuu alkavan kauden jälkeen, eikä yhteisymmärrystä jatkosopimuksesta ole syntynyt. Jo nyt pidetään melko selvänä, että mikäli Sánchez pelaa vielä tämän kauden Tykkimiehissä, lähtee hän seurasta ensi kesänä ilmaiseksi.

Viime lauantain Community Shield -ottelussa Sánchez ei pelannut. Se oli omiaan lisäämään spekulaatioita miehen mahdollisesta lähdöstä. Mikäli PSG onnistuisi Sánchezin nappaamaan, siirtosumma kohoaisi El Mercurion mukaan noin 55 miljoonaan euroon.

Alexis Sánchez, Dani Alves ja Neymar pelasivat yhdessä Barcelonassa kauden 2013-2014.