Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Brighton ilmoitti torstaina kotisivuillaan kesän seitsemännestä hankinnastaan. Tuoreimman vahvistuksen nimi on Soufyan Ahannach, ja hän siirtyy Lokkeihin Hollannin toiselta sarjaportaalta Almere Citystä.

21-vuotias vasen laitalinkki allekirjoitti Brightonin kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Siirtosummaa seura ei julkisuuteen paljastanut.

Ahannach teki viime kauden 42 ottelussa nousukarsintoihin yltäneessä Almere Cityssä komeat 18 maalia ja antoi 15 maalisyöttöä.

 

– Soufyan on nuori pelaaja, jolla on paljon lahjoja ja hyvä potentiaali. Hän on pärjännyt hyvin aikuisten tasolla Hollannissa viime kausina, ja odotamme innolla, mitä Soufyan saa aikaan tulevina viikkoina ja kuukausina, Brightonin manageri Chris Hughton kehuu.

Brightonilta on odotettavissa lähipäivinä lisääkin sopimusuutisia. Seura tiedotti jo päässeensä yhteisymmärrykseen Club Bruggen kolumbialaisen Jose Izquierdon siirtosummasta, mutta siirto on varma vasta lääkärintarkastuksen jälkeen.

Lisäksi Brighton tavoittelee Zürichin hyökkääjää Raphael Dwamenaa. Sky Sportsin mukaan seura tarjosi Ghanan maajoukkuemiehestä 8 miljoonaa puntaa, mutta Zürichille tarjous ei vielä riittänyt.

Brightonissa pelaa myös Suomen maajoukkuemaalivahti Niki Mäenpää.