Liverpoolista hankitulla Jordon Ibella, 21, on paljon parannettavaa toisella kaudellaan Bournemouthissa.

Ibe saapui Vitality Stadiumille kovin odotuksin heinäkuussa 2016. Hän oli mukana kauden 11 ensimmäisessä ottelussa ja joutui vaihtoon niissä kaikissa. Sen jälkeen nuorukainen hävisi kuvasta ja aloitti enää kahdessa muussa ottelussa.

Kun paikallislehti Daily Echo kysyi Ibelta omaa arvioita ensimmäisestä kaudesta, tämä antoi rehellisen vastauksen.

– Erittäin huono. Toivottavasti tästä kaudesta tulee 10 kertaa parempi, koska minulla on paljon todistettavaa tälle seuralle, Ibe kommentoi.

Eddie Howe osoitti paljon luottamusta tuomalla minut sillä hinnalla ja niin nuorena, joten toivottavasti pystyn suoriutumaan hyvin ja auttamaan joukkuetta, hän jatkoi.

– En tehnyt edes maalia ensimmäisellä kaudellani täällä, joten on aika ryhdistäytyä ja kasvaa mieheksi. Haluan auttaa joukkuetta ja saada tililleni joitakin syöttöjä ja maaleja.

Keskikentän hyökkäävissä rooleissa viihtyvällä Ibella ei ole selitystä siihen, miksi avauskausi meni täysin penkin alle.

– En tiedä, johtuiko se iästäni tai ehkä pääni ei ollut kunnossa. Minulla ei ole oikeastaan vastausta siihen. Tiedän ainoastaan sen, että se ei mennyt niin hyvin kuin olisi pitänyt.

Kaikki viittaa siihen, että Ibe parantaa otteitaan, sillä pre-seasonilla hänen esityksensä olivat erityisen lupaavia.

Lähde: Bournemouth Echo