Marco Silvan valmentajadebyytistä Watfordin peräsimessä oli kaksijakoinen. Herhiläiset johti kotonaan Liverpoolia kahdesti ja nousi lisäajalla kiinni pisteeseen 3-3-tasalukemiin päättyneessä taistossa.

Pisteestä huolimatta Watford koki kalliita menetyksiä. Avainpelaajista sekä laitapuolustaja Daryl Janmaat että keskikenttäpelaaja Roberto Pereyra jättivät pelin kesken loukkaantumisten vuoksi.

Runsasta maali-iloittelua ja ikäviä loukkaantumisia

Watford sai ottelulle vahvan alun. Kahdeksannella minuutilla Roberto Pereyran laukoi vasemmalla jalallaan uhkaavasti kohti oikeaa nurkkaa ja Simon Mignolet joutui torjumaan laukauksen päätyrajasta yli. Tilannetta seuranneesta kulmapotkusta Herhiläiset osui. Stefano Okaka murtautui irti Roberto Firminon pitelystä puskemaan José Holebasin keskityksen Miglonet’n selän taakse.

17. minuutilla Watford joutui suorittamaan ensimmäisen vaihtonsa, kun Daryl Janmaatin peli päättyi loukkaantumiseen. Laitapuolustajan korvasi Alavésista kesällä saapunut Kiko Femenia.

Liverpool tasoitti 28. minuutin kohdalla. Emre Canin syöttö vapautti Sadio Manén murtautumaan vasemmalta sisään, joka jysäytti laukauksensa vasempaan ylänurkkaan.

Watford ei kauaa tasoissa viihtynyt ja seuraava osuma syntyi vain muutama minuuttia myöhemmin. Tilanne alkoi, kun Alberto Moreno hävisi kaksinkamppailun Nordin Amrabatia vastaan. Ambrabat tökkäsi pallon Abdoylaye Doucourélle, joka löysi boksin oikeasta reunasta Tom Cleverleyn. Puolustuksen jäätyä taakse Cleverley jatkoi matalan keskityksen Doucourelle ja keskikenttäpelaaja sijoitti pallon lähietäisyydeltä maaliverkkoon.

Watford nukahti ja toipui

Toinen jakso alkoi Watfordin kannalta synkästi, kun Pereyran peli päättyi polvivammaan. Tilalle otettiin Fluminensesta tällä viikolla värvätty Richarlison.

55. minuutilla puolestaan isäntien lepsu puolustaminen kostautui ja maalivahti Heurelho Gomes joutui kaatamaan rangaistusalueen sisällä Mohamed Salahin. Firmino painoi sijoituksen vasempaan alanurkkaan tasoittaen lukemat 2-2:een.

Kaksi minuuttia tasoituksesta Pool rokotti uudelleen. Tällä kertaa Firmino tarjoili matalan keskityksen boksiin, josta Salah iski pelivälineen ylänurkkaan.

Juuri, kun Liverpool näytti nousevan voittoon, Watford tuli kuin varkain lisäajalla tasoihin. Ensin Simon Mignolet joutui torjumaan toppari Miguel Britosin laukauksen päätyrajan yli kulmapotkuksi. Kulmatilanteessa puolestaan Richarlison ohjasi keskityksen Mignolet’n torjunnan kautta vasemmalla odottaneelle Britosille, joka puski belgialaisvahdin vierestä pallon tyhjiin.

Näin pisteet jaettiin Vicarage Roadilla 3-3-lukemin.

Watford-Liverpool 3-3 (2-1)

1-0 Stefano Okaka (8.)
1-1 Sadio Mané (29.)
2-1 Abdoylaye Doucouré (32.)
2-2 Roberto Firmino Rp (55.)
2-3 Mohamed Salah (57.)
3-3 Miguel Britos (90+4.)