Stoke on toistaiseksi ollut siirtomarkkinoilla melko passiivinen. Joukkue on tähän mennessä käyttänyt siirtokorvauksiin vain 7,7 miljoonaa euroa, mutta nyt Sky Sports uutisoi, että seura pyrkii nappaamaan ison saaliin, sillä se on tosissaan kiinnostunut Tottenhamin Vincent Janssenista

23-vuotias Hollannin maajoukkuehyökkääjä siirtyi vuosi sitten Tottenhamiin 22 miljoonan euron siirtokorvauksella, mutta hänen debyyttikautensa Englannissa oli suuri pettymys. Mies pelasi yhteensä 27 ottelussa ja onnistui maalinteossa vain kahdesti. Toki yleensä hänen saamat mahdollisuudet oli lähes poikkeuksetta ”jämäminuutteja”, sillä hän pelasi ainoastaan kolmesti täydet 90 minuuttia.

Tämän kauden avausottelussa hän oli käyttämätön vaihtopelaaja.

Stoke on lähteen tietojen mukaan pyytänyt Tottenhamilta hintapyyntöä hyökkääjästään ja lähtee mahdollisesti neuvottelemaan lontoolaisseuran vastauksen jälkeen.