FC Barcelonan Sergi Roberto sai joukkueensa pre-seasonilla yllättävän vähän vastuuta. Vielä viime kauden La Ligassa hän sai katalonialaisseuran kenttäpelaajista viidenneksi eniten peliaikaa, mutta on vaikuttanut siltä, että mies ei kuulu uuden Barcelona-valmentaja Ernesto Valverden suurimpiin suosikkeihin. Miehen vähäisen peliajan uskotaan vain vähentyvän, sillä brasilialainen Paulinho siirtyi Camp Noulle 40 miljoonalla eurolla.

Tilanteeseen turhautunut Roberto on useiden lähteiden mukaan tekemässä lähtöä Barcelonasta ja nyt espanjalaismedia Sport uutisoi, että viimeisinä vaihtoehtoina on häneen jo aiemmin yhdistetyt Manchester United ja Valioliigan hallitseva mestari Chelsea.

Myös Italian Seria A -seurat Juventus ja AC Milan ovat lähteen mukaan valmiita maksamaan espanjalaispelaajan 40 miljoonan euron ulosostopykälän, mutta Valioliigan kerrotaan viehättävän Robertoa, joten hän valitsee Man Unitedin ja Chelsean väliltä.

Siirtoikkunaa on jäljellä yli kaksi viikkoa, mutta pelaajan tulevaisuuden uskotaan ratkeavan jo seuraavan viikon sisällä.